Zanimljivosti

8.5.2019. | 22.88k prikaza 00:23
LEKAR ISPUSTIO BEBU NA GLAVU ODMAH POSLE POROĐAJA! Doktor se pravio lud, a onda je otac objavio snimak! (VIDEO)
Kad je bračni par Monik i Derik Rodžers saznao da će im se devojčice bliznakinje roditi pre vremena, bilo im je samo važno da se bebe rode zdrave. Nisu, međutim, ni slutili da će nemarom osoblja u Regionalnom medicinskom centru u Arizoni jedna od beba, Morgan, biti povređena odmah nakon porođaja.

Na videu, koji je Derik snimao posle porođaja, a sada objavio na društvenim mrežama, vidi se trenutak kada dete ispada iz ruku jednom od njih i pada na pult, a samo zahvaljujućim brzim refleksima sprečava da padne na pod.

Otac je odmah prekinuo snimanje i ljutito rekao lekaru da je novorođenče zbog njega palo na glavu. On se ponašao nonšalatno, kao da se ništa nije desilo, da bi, kada ga je suočio sa snimkom, ćutke otišao.

Rodžersovi kažu da bi im izvinjenje bilo dovoljno, ali se baš niko iz medicinskog centra u Arizoni nije oglasio. Zato su odlučili da objave snimak.

Inače, devojčica je dobro, ali su roditelji i dalje zabrinuti da li je pad ostavio posledice na bebin mozak, pa planiraju ponovo posete neurologa.

Komentari

Reklama

Preporučujemo