Vesti

17.6.2019. | 99.5k prikaza 00:55
UZNEMIRUJUĆI VIDEO! LOPOVI ZLATANA UBADAJU NOŽEM I ŠUTIRAJU DOK ON POKUŠAVA DA IH SPREČI U PLJAČKI! Ekskluzivni snimak razbojništva u Mirijevu baca potpuno drugo svetlo na događaj! (KURIR TV)
Pljačka prodavnice na Mirijevu, koja se dogodila 13. juna uveče, u medijima je uglavnom predstavljena kao hrabar obračun prodavačica sa dvojicom maskiranih napadača naoružanih nožem.

Kurir je došao do novih snimaka na kojima se vidi šta se dešavalo kada su razbojnici izleteli iz radnje, gde je otac vlasnice, Zlatan Jovanović, pokušao da ih zaustavi. Dok se požrtvovani čovek rvao sa jednim od lopova, drugi nasilnik ga je više puta ubadao nožem i šutirao ne bi li oslobodio saučesnika.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3268267/prava-drama-u-mirijevu-lopovi-uleteli-u-prodavnicu-izvadili-nozeve-i-pokusali-da-odnesu-novac-ali-evo-kako-su-ih-prodavacice-sredile-video  

Za to vreme Zlatanova supruga Dragana i radnica iz prodavnice su pokušavale da savladaju lopove, dok se nekolicina prolaznika nije usudila da priđe i pomogne im.

U jednom momentu, razbojnici su uspeli da pobegnu i odnesu deo pazara, ali ih je još iste večeri policija uhapsila u Novom Beogradu.

Skrećemo vam pažnju da se radi od uznemirujućim snimcima.

Komentari

Reklama

Preporučujemo