AMTV emisije

16.8.2018. | 300 prikaza 12:35
Uštedite i vreme i novac: Ovo je najbolji i 100% siguran način kupovine!
Jedna od najvećih olakšica kada je u pitanju plaćanje svakako su platne kartice. Ono što je nekada bilo "samo" super način da izbegnete nošenje keša i rizikujete da ostanete bez njega, u eri interneta postalo je neverovatna ušteda vremena, a svakako i novca!

Više ne morate da trošite ceo dan na odlazak u kupovinu, da ne pričamo o odlasku na nekoliko različitih mesta - gotovo sve danas možete da naručite preko interneta. Što je još bolje, većina ovih stvari može i da se vrati ukoliko vam se na kraju ne dopadne, novac se vraća, pa ste u svakom slučaju na dobitku.

Pored toga, internet kupovina vam pruža mogućnost da poručujete direktno od primarnih trgovaca, odnosno da zaobiđete preprodavce, i tako ostvarite najbolje cene.
Ipak, i pored svih pogodnosti, mnogi ljudi imaju strah od kupovine preko interneta - da li će mi stići baš to što poručim, da li će me prevariti, hoće li mi naplatiti veliku proviziju, koju karticu treba da imam kako sve to funkcionisalo, kako da znam da je sajt za kupovinu siguran?

Ključ svega je dobra edukacija - pogledajte novi video iz Mastercard Masterclass serije, poslušajte iskustva poznatih sa plaćanjem plastikom na internetu, saznajte sve informacije koje su vam potrebne i sigurno i bezbedno krenite u onlajn kupovinu!
 

Komentari

Reklama

Preporučujemo